Τρίτη, 7 Μαΐου 2013

Αμετανόητοι οι δολοφόνοι του facebook

Ανατριχιαστικά είναι όσα προκύπτουν από την δικογραφία για τους δράστες της στυγερής δολοφονίας του 30χρονου στην Δάφνη. Αδίστακτοι, αμετανόητοι και ακόμα και λίγες ώρες και ημέρες μετά το φονικό ένας από αυτούς ρωτούσε την φίλη του αν τον αγαπούσε ακόμα παρά το γεγονός ότι είχε σκοτώσει έναν άνθρωπο.

Το θύμα, ήταν ένα καλό και γλυκό παιδί με κλειστό χαρακτήρα, ίσως και λόγω του προβλήματος δυσλεξίας που είχε. Δεν φανταζόταν ότι η επικοινωνία μέσω  facebook θα έκοβε το νήμα της ζωής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια ανατριχιαστική λεπτομέρεια είναι ότι πιθανότατα την ώρα που του τηλεφωνούσε ο πατέρας του εκείνος βασανιζόταν από την συμμορία προκειμένου να ομολογήσει που είχε χρήματα και πράγματα αξίας μέσα στο σπίτι του.

Τον άτυχο Γιώργο βρήκαν νεκρό στις 15.00 το μεσημέρι ο πατέρας, η μανα και η αδερφή του.

Τι είχε προηγηθεί; Μια λογομαχία το προηγούμενο βράδυ μεταξύ του θύματος και της "γυναίκας αράχνης" όπως την περιγράφουν οι αστυνομικοί.Σύμφωνα με την αδερφή του θύματος, ξανατηλεφωνήθηκαν και τελικά συμφώνησαν να τα πουν σύντομα από κοντά. Για κακή του τύχη, αυτό έγινε στις 12/04 και αυτή ήταν και η συνάντηση που του κόστισε την ζωή.

Τέσσερις μέρες μετά το φονικό, μια φίλη της 24χρονης πήγε αυτοβούλως στην αστυνομία και αποκάλυψε το εγκληματικό σχέδιο της συμμορίας του facebook.

Όπως είπε, η φίλη της, της εκμυστηρεύθηκε ότι είχε γνωρίσει μέσω facebook το θύμα και αφού έμαθε την καλή του οικονομική κατάσταση αποφάσισε με τους "φίλους" της να μπουν στο σπίτι του και να τον ληστέψουν.Η 24χρονη τα είπε "χαρτί και καλαμάρι" στην φίλη της.Πήγε στο σπίτι του θύματος και εκείνος της άνοιξε την πόρτα. Στην συνέχεια εκείνη άνοιξε στους συνεργούς της οι οποίοι μπήκαν μέσα φορώντας γάντια και αφού τον έδεσαν και τον φίμωσαν εκείνος πέθανε από ασφυξία.

Η "γυναίκα αράχνη" είπε επίσης στην φίλη της ότι είχαν κάνει και άλλες ληστείες και επειδή στην συγκεκριμένη περίπτωση παρέλειψαν να πάρουν το κινητό του θύματος φοβόντουσαν ότι θα τους πιάσουν και έτσι θα έφευγαν στην Γερμανία.Όπως προκύπτει επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου που ζητήθηκε, όλο το πρωί πριν την δολοφονία του, η αδίστακτη δολοφόνος τον βομβάρδιζε με μηνύματα και τηλεφωνήματα.

Από τις κεραίες της κινητής τηλεφωνίας κατόρθωσαν επίσης οι αστυνομικοί να "δέσουν" την πορεία της 24χρονης από το σπίτι της στο σπίτι του θύματος το μοιραίο μεσημέρι.Λίγες ημέρες μετά την δολοφονία και αφού οι αρχές ξέρουν πλεον τους δράστες και τους αναζητούν σε μια από τις τηλεφωνικές επικοινωνίες που έχει ένας από αυτούς που έχει διαφύγει στην Γερμανία φέρεται να λέει ότι όσο ήταν στην Ελλάδα είχε χάσει τον ύπνο του αλλά από όταν πήγε στην Γερμανία κοιμάται... ήσυχος!

Πηγή : Newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου